

	09h00 - 09h30 (30min)	Welcome coffee	
7	09h30 - 09h45 (15min)	Transvalor's journey to 2024 Transvalor, Christine Corsini, Commercial Engineer	
Z	09h45 - 10h15 (30min)	Roadmap of Transvalor FORGE® solution Transvalor, Nadine El Kosseifi, Technical Account Manager & Marketing Coordinator	
	10h15 - 10h45 (30min)	Maximizing Efficiency: Harnessing the Power of Automatic Optimization Transvalor, Sergio Rodriguez, Senior Application Engineer	
<u> </u>	10h45 - 11h15 (30min)	Coffee break & exchanges	
S	11h15 - 11h45 (30min)	Automatic mesh adaptation for induction heating processes Transvalor, Jesus Garcia, Scientific Development Engineer	
A	11h45 - 12h15 (30min)	Customer presentation To be defined	
	12h15 - 12h45 (30min)	Customer presentation To be defined	
I	12h45 - 14h00 (75min)	Lunch break	
	14h00 - 15h00 (60min)	Appointments with technical experts Transvalor, Sergio Rodriguez, Senior Application Engineer or Max Binagot, Technical Product Manager	Demo and workshops Transvalor Customer Department Engineers
	15h00 - 15h30 (30min)	Coffee break & exchanges	
I	15h30 - 17h00 (90min)	Appointments with technical experts Transvalor, Max Binagot, Technical Product Manager	Demo and workshops Transvalor, Sergio Rodriguez, Python API, Department Engineers
	(0	

