TECH DAY GERMANY 2023



09h00 - 09h30 (30min)	Welcome coffee	
09h30 - 09h45 (15min)	Transvalor's journey to 2024 Transvalor, Oliver Schwesinger, Sales Manager	
09h45 - 10h15 (30min)	Roadmap of Transvalor FORGE® solution Transvalor, Max Binagot, Technical Product Manager	
10h15 - 10h45 (30min)	Take advantage of the Python API to fully automate your process simulations Transvalor, Max Binagot, Technical Product Manager	
10h45 - 11h15 (30min)	Coffee break & exchanges	
-	_	
11h15 - 11h45(30min)	Increasing die life in automotive forging applications through predictive wear modeling and GNN surrogates Transvalor, Stéphane Andrietti, Director of Strategic and Technological Partnerships	
11h45 - 12h15 (30min)	Novel performance characteristic methodology of forging lubrications Quaker Houghton	
-	-	
12h15 - 12h45 (30min)	Customer's case study Coming soon	
-		
12h45 - 14h00 (75min)	Lunch break	
14h00 - 15h00 (60min)	Appointments with technical experts Transvalor, Max Binagot, Technical Product Manager	Demo and workshops Transvalor Customer Department Engineers
15h00 - 15h30 (30min)	Coffee break & exchanges	
-	-	
15h30 - 17h00 (90min)	Appointments with technical experts Transvalor, Max Binagot, Technical Product Manager	Demo and workshops Transvalor Customer Department Engineers

