## **TECH DAY COLORADO 2025**

## April 24<sup>th</sup>, 2025

Hosted by



## PROGRAM

01:00pm - 01:30pm (30min)	Welcome
01:30pm - 02:30pm (60min)	Transvalor's vision - End-to-end modeling chain Coming soon
02:30pm - 03:00pm (30min)	Forging case study Coming soon
03:00pm - 03:30pm (30min)	Casting case study Coming soon
03:30pm - 04:00pm (30min)	CANFSA Presentation Coming soon
04:00pm - 04:30pm (30min)	Microstructure evolution - DIGIMU <sup>®</sup> Coming soon
04:30pm - 05:00pm (30min)	Structural analysis - Z-SET Coming soon
05:30pm - 06:30pm (30min)	CSM Lab tour Coming soon
07:00pm - 09:30pm (150min)	Drinks and Dinner
(	



6

NEW GENERATION SIMULATION EXPERIENCE FOR A BETTER FUTURE