## TECH DAY MIDWEST 2025 May 1<sup>st</sup>, 2025

## Hosted by



## PROGRAM

10:00am - 10:30am (30min)	Welcome
10:30am - 12:00pm (90min)	Missouri Science Technology Lab tour Coming soon
12:00pm - 1:30pm (90min)	Lunch break
1:30pm - 2:00pm (30min)	Transvalor's Vision : End-to-end modeling chain Coming soon
2:00pm - 2:30pm (30min)	Casting case study Coming soon
2:30pm - 3:00pm (30min)	PSMRC Presentation Coming soon
3:00pm - 3:30pm (30min)	Coffee break & Networking
3:30pm - 4:00pm (30min)	Forging case study Coming soon
4:00pm - 4:30pm (30min)	Microstructure Evolution - DIGIMU <sup>®</sup> Coming soon
4:30pm - 5:00pm (30min)	Structural analysis - Z-set Coming soon
5:00pm - 5:30pm (30min)	Protoplex Presentation Rick Billo
5:30pm - 5:45pm (15min)	Military projects and areas for collaboration Dr. Laura N. Bartlett
6:00pm - 9:30pm (210min)	Drinks and Dinner
(	



NEW GENERATION SIMULATION EXPERIENCE FOR A BETTER FUTURE