## TECH DAY CANADA 2025 May 29<sup>th</sup>, 2025

Hosted by



## PROGRAM

09:00am - 09:30am (30min)	Welcome coffee
09:30am - 10:00am (30min)	Transvalor's vision - End-to-end modeling chain Coming soon
10:00am - 10:30am (30min)	ETS Presentation Dr Mohammad JAHAZI, ETS
10:30am - 12:00pm (90min)	ETS Lab tour Coming soon
12:00pm - 01:30pm (90min)	Lunch break
01:30pm - 02:00pm (30min)	Forging case study Coming soon
02:00pm - 02:30pm (30min)	Casting case study Coming soon
- 02:00pm - 02:30pm (30min)	ETS Student work with Transvalor Solutions Coming soon
03:00pm - 03:30pm (30min)	Coffee break & exchanges
03:30pm - 04:00pm (30min)	Microstructure evolution - DIGIMU <sup>®</sup> Coming soon
04:00pm - 04:30pm (30min)	ETS Student work with Transvalor Solutions Coming soon
04:30pm - 05:00pm (30min)	Structural analysis - Z-SET Coming soon
- 05:30pm - 08:30pm (30min)	Drinks and Dinner
(	





NEW GENERATION SIMULATION EXPERIENCE FOR A BETTER FUTURE