

09h30 - 10h00 (30min)	Welcome coffee
10h00 - 10h20 (20min)	Transvalor's journey to 2024 Transvalor, Christine Corsini, Sales Manager
10h20 - 10h50 (30min)	Transvalor's novelties for simulation of hot forging and cold forming Transvalor, Sergio Rodriguez, Technical Support Engineer
10h50 - 11h10 (20min)	SIFE, Spanish Association of Forge SIFE, Luis F. Ruiz-Minguela, Director
11h10 - 12h00 (50min)	Coffee break & exchanges
12h00 - 12h30 (30min)	Improve fasteners quality and durability with simulation Transvalor, Nadine El Kosseifi, Marketing Product Manager
12h30 - 13h00 (30min)	Transvalor: end-to-end solution platform to reinvent digital manufacturing together Transvalor, Nadine El Kosseifi, Marketing Product Manager
13h00 - 14h30 (90min)	Lunch break
14h30 - 15h00 (30min)	Modelling induction heating process of forging billets for automotive crankshafts Tecnalia, Iñaki Pérez Bilbao, Project Manager
15h00 - 15h30 (30min)	Modelling of microstructural evolution of Inconel 625. Application to press and hammer forging conditions.  Mondragon University, Dr. Lander Galdos, Lecturer & Researcher
15h30 - 15h50 (20min)	Novel performance characteristic methodology of forging lubrications  Quaker Houghton, Mo Gharbi, Business Development Manager
15h50 - 16h20 (30min)	Transvalor's novelties for heat treatment Transvalor, Nadine El Kosseifi, Marketing Product Manager
•	
16h20 - 17h00 (40min)	Coffee break & exchanges



END-TO-END SOLUTION PLATFORM TO REINVENT DIGITAL MANUFACTURING TOGETHER





